Често задавани въпроси

Не е задължително да се регистрирате, за да разглеждате продукти или информация, която е публикувана на сайта.

При желание да направите поръчка, с цел по-бързо и качествено обслужване е необходимо да се регистирате. Регистрацията е лесна и бърза част, като ще Ви предостави удобство за бъдещи покупки, предложения или промоции.

– Име и Фамилия на получателя
– Актуален адрес за доставка
– Актуален телефонен номер 
– E-mail
– Наименование и брой на продукта

Цената за доставка зависи от избраната услуга. Същата е посочена в секция доставка.

Всяка поръчка направена от сайта се обработва максимално бързо, в рамките на един до седем работни дни. След предаване на поръчката към куриерската фирма се доставят според графика.

Нужно е да се свържете със служители на Аптеки Славенто, за да ги информирате за несъответствията. При разминавания в поръчаните и съответно доставените артикули се извършва подмяна, като доставката на продуктите се извършва за наша сметка. При транспортни повреди, куриеската фирма приема дефектната стока, като цената са доставка се поема отново от нас. Моля, запознайте се с Общите условия нa компанията.

Продажбата по интернет на лекарствени продукти е разрешена единствено и само за артикули без лекарско предисание. Лекарствените продукти по лекарско предписание може да закупине на място от аптеката след веирификация от маг. фармацевт.

Нужно е да се свържете със служител на Аптеки Славенто по e-mail, за да ги информирате за желаната от вас рекламация. Извършва се връщане на продукт/и, като доставката им се извършва за Ваша сметка. След приемане на продуктите от наша страна получавате обратно заплатената сума, като може да изберете дали това да се случи с наложен платеж или по банков път.

Приемаме поръчки от сайта ни, по телефона и по e-mail.

Срокът на годност при всеки продукт е строго индивидуален. Всяка стока има обозначение на опаковката до кога е годна.

Да, можете да поръчате избрания от Вас продукт от сайта и да изберете доставка до удобен за вас обект на компанията.

Нужно е да се свържете със служител на Аптеки Славенто по e-mail, за да ги информирате за желаната от вас помяна. След връщане на продукта, ние Ви изпращаме подменения, като транспортните разходи и в двете посоки са за Ваша сметка.

След избор и добавяне на продукт в кошницата за пазаруване, въведете код за намаление в графата “Код за отстъпка” и натиснете върху бутона „Прилагане на промо код“. От стойността на Вашата поръчка ще бъде приспадната отстъпката. За продукти в активна промоция промо кодовете не могат да бъдат използвани.

При нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с нас на office@slavento.com