Клубна карта

Customer-Loyalty-Rewards-Program-Definition-Examples-and-Benefits-GettyImages-497510896-57758a893df78cb62c5abcbd

С клубна карта Славенто ставате част от Програма ни “Лоялен клиент”. Като наш редовен посетител, искаме да ви възнаградим и благодарим, че сме заедно! Целта на програмата е да използвате постоянна отстъпка веднага при пазаруване, като по този начин Вие спестявате средства.

  • Намаления
  • Ексклузивни предложения
  • Актуални промоции

За да получите вашата клубна карта е нужно само да попълните формуляра, като задължително предоставите валиден мобилен номер. Попълнената форма се предава на служител в Аптеката или се изпраща от формуляра. Издаването на карта става бързо и лесно и изцяло безплатно. След верификация на мобилния Ви номер, картата ще Ви бъде активна веднага и можете да я изпозлвате за настоящата покупка. За покупки през уебсайта на Аптека Славенто, ще получите картата по куриер, заедно с вашата първа поръчка.
Съобразно закона за защита на личните данни КЛИЕНТЪТ има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил при попълване на формуляра за регистрация, както и на поправка в тези данни.

Настоящите общи условия са в сила от 01.09.2020г.

Клубна карта на Аптеки Славенто се издава напълно безплатно на физически лица над 18годишна възраст. Притежателите на картата получават отстъпка в размер от 1 до 15% от стойността на покупката на стоки в аптеки „Славенто”, която отстъпка се получава след представяне на клубната карта при извършване на съответната покупка. Отстъпките се ползват както при плащане в брой, така и с дебитна/кредитна карта. Процентите отстъпка не важат при закупуване на следните продукти: лекарствени продукти с жълта и зелена рецепта, лекарствени продукти, лекарства по НЗОК, скъпоструващи лекарства (над 100 лв.) и намалени или промоционални стоки.
При загуба или повреда на картата, се издава нова карта. Карта на клиент, която не е използвана в последните 12 месеца, автоматично се деактивна и притежателят губи всички права по нея. Общите условия, валидни за използване клиентска карта по Програмата “Лоялен клиент” на аптеки Славенто, са достъпни в електронен вариант на интернет страницата на аптека Славенто: www.slavento.com. Условията на програма “Лоялен клиент” могат да се променят, като детайлна информацията ще бъде публикувана на: www.slavento.com. Пълни условия може да откриете тук.